Sidor

torsdag 19 maj 2011

Nu är jag tillbaka!

Heeej! Jag har vart utan internet i drygt en vecka, Det var åskan som orsakade problem med routern, Men nu är det äntligen ordnat.

Det har hänt så mkt på så kort tid.

Till att börja kommer här en utvärdering av Dag 19, 20, 21, 22, 23 med xtravaganza, de var hemska!! Jag hade svårt att få i mig sopporna, fick vissa dagar bara i mig en soppa och inget annat, vilket inte räcker. Så  efter att ha klarat 3 veckor på helfart fick jag  i Onsdags gå över till att äta vanlig mat igen. Men jag ser det inte som ett misslyckande, utan nu fortsätter jag min väg mot målvikt men på ett annat sätt. Och något som är possitivt är ju att jag inte ätit något sött på över 3 veckor så mitt sötsug är helt borta. Så jag kommer fortsätta så, helt godis o kakfritt, de enda "socker" jag får i mig nu är fruktsocker. Under helfarten gick jag totalt ner 11 kilo.

Nu håller jag på att trappa upp med mat, man måste vänja magen succesivt vid mat igen, Och hittills går det bra. Igår gick jag för att handla hem lite mat, (hade nästan inget hemma då jag rensade bort allt innan jag startade med helfart) Det kändes så skönt att få "börja om" och bara handla sånt som är nyttigt! Och alla dofter som mötte mig i affären o sen alla smaker som satte smaklökarna i en karusell. Om jag kommer gå på helfart igen vet jag inte, antagligen kommer jag inte det, utan köra "halvfart" och då äta vanlig mat.

Innan jag började på xtravaganza så tränade jag på ett annat ställe och jag var där idag. Det var ett tag sen jag var där så det var verkligen kul att träffa fler av dem jag tränat tillsammans med där Jag har saknat dem mer än jag trodde :-) Fick även tid innan träningen att prata med Åsa som har coachat mig tidigare! Så tacksam för henne, hon har hjälpt mig oerhört mkt. Så jag kommer fortsätta träna där oxå, kan ju träna på xv 2 ggr i veckan o där 2 ggr i veckan.

I lördags fick jag lite kvallitetstid men min kära vän Linda. Det är så härligt att få träffas så o dela lite om livet och känna att hon förstår. Tycker om dig Linda!

Nu ska jag sluta skriva här och ta mig tid att läsa era bloggar lite.

Idag kretsar tankarna kring framtiden, att våga ta ett steg in i framtiden.

//H-M

1 kommentar:

  1. Hej. du varit jätte duktig i tre veckor ju:) kanon. Nu när du ska börja äta vanlig mat, vad väljer du? Vad äter du? Jag har svårt hitta bra mat utan att krångla till det:) kram

    SvaraRadera

Viktbloggarna Viktbloggarna