Sidor

söndag 1 maj 2011

Dag 6 med xv

Vilket härligt väder vi har fått, Fantastiskt! Man får verkligen passa på att njuta av det. Idag är jag bara hemma och gör ingenting, laddar inför en ganska intensiv kommande vecka. Ska träna 3 pass, sen ska jag på onstag träffa xtravaganza-laila och prata lite om hur det går. Och hur går det? Jo det går riktigt bra nu har vant mig vid att bara äta tre soppor per dag o inget annat, dricker mkt vatten o mkt te också skulle nog inte klara mig utan mitt te :-) Jag tycker mer om de varma sopporna, kycklingsoppan är godast. Idag smakade jag den med sparris den var God och får betyg 8.

Har ju glömt o berätta hur de gick när syrran var här i fredags, de hade med sig fika: ballerina kladdkaka och waffers chokladkex, och jag tycker inte om nån av de kakorna så mkt så de var inte så svårt att motstå. Så jag var nöjd med lite loka mangosmak! De var riktigt mysigt att ha dem här! Gosa med Ida och busa med Therese & Tobias, de var verkligen på bushumör o fulla av energi!

Pratade med min bror D innan, även han kör med "soppdiet" nu fast av ett annat slag än xv. Hoppas att det ska gå bra för han och att han ska klara av att dricka bara soppor när han jobbar, det är ju de 3-4 första dagarna som är värst. Och jag har kommit förbi den  fasen, jag är inne på dag 6 nu känns så bra, jag är inte alls lika hungrig och jag känner mig piggare.

På torsdag ska jag åka till nybro för att va med min lillasyster R hela helgen, det ser jag fram emot, men tror att det kommer vara lite svårare att bara äta soppor när jag är där, Men jag SKA klara det.

På lördag fyller jag år, så det ska firas på nått sätt, jag har sagt att jag vill bjuda på fruktsallad och glass. Kanske att jag kommer smaka en lite fruktbit men vet eg. inte om de är värt de, det kommer ju göra att jag kommer ur ketonfas.

Jaha då hade jag inget mer att säga just nu, jag återkommer kanske med ett litet inlägg ikväll annars blir de ju klart uppdatering imorn efter träningen.

Ha de gott!

//H-M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Viktbloggarna Viktbloggarna