Sidor

tisdag 31 juli 2012

Nu blir det xtra vaganza helfart, igen!

Idag började jag o syrran http://www.beckisbecka.blogspot.se/  med xtra vaganza soppor, vi ska köra helfart i 3 veockor är det nog tänkt, Vilket innebär att vi endast kommer dricka XV soppor o inte äta något annat! Jag måste gå ner lite innan operationen, och syrran måste gå ner för att få en remiss till operation.

Till frukost drack jag chokladsmaken o syrran valde vanilj. Nu till "lunch" valde vi båda grönsakssoppa, Till nästa beställning av XV produkter ska jag beställa några RTD shakes, de är lite godare. För mig är det inga större problem att få i mig sopporna. Värre är det för syrran, hon får kväljningar och har svårigheter att få i sig dem. Men förhoppningsvis så vänjer väl sig hon också annars får vi tänka ut någon annan metod för henne, viktklubb på nätet är ju väldigt bra då ska man räkna kalorier o skriva matdagbok det har funkat bra för mig tidigare.

Imorgon kommer min systers (annicas) barn hit, de har även med sig deras hund Aila. Så det kommer bli fullt ös här med andra ord. De ska vara här till Lördag.

Just nu sitter jag o lyssnar på massa bra musik och drömmer mig bort o tänker på framtiden.... på Mitt bröllop. Just nu är favoriterna The Piano Guys.
Här är några av de låtar jag lyssnar på.

http://www.youtube.com/watch?v=QgaTQ5-XfMM&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=0VqTwnAuHws&list=UUmKurapML4BF9Bjtj4RbvXw&index=1&feature=plcp


//H-M





1 kommentar:

  1. Canvas tävlingen avslutad, kolla gärna in och se om det var du som vann!

    SvaraRadera

Viktbloggarna Viktbloggarna