Sidor

torsdag 28 april 2011

Dag 3 med xtra vaganza

Hej!
I den här bloggen kommer jag att skriva om min resa mot en bättre hälsa, veckan innan påsk började jag med extra vaganza körde halvfart över påsk och nu i tisdags 26/4-11 började jag på helfart så jag är alltså inne på dag 3. Och hur känns det? Jo de känns bra, är lite trött och har huvudvärk men de är ju mkt som kan orsaka de så över lag tycker jag ändå att det känns bättre än väntat inte alls så hungrig som jag trodde att jag skulle vara. För er som inte vet vad det innebär att gå på helfart med xtra vaganza så kan jag kort förklara att man då endast får dricka tre VLCD (Very Low Calorie Diet) soppor per dag. Sen är det tillåtet att dricka kaffe och te utan mjölk och socker. Man ska även dricka ca 2 liter vatten per dag. Det finns många olika smaker på deras soppor jag har tänkt att skriva om de smaker jag testar och även betygsätta dem.
Jag har redan prövat en del olika men tänker ändå börja sätta betyg från idag. Jag sätter betyg från 1-10 där 1 är = väldigt äcklig och kommer aldrig dricka den igen och 10 är helt klart godkänd och kommer funka att dricka fler ggr.

Till frukost idag testade jag en ny smak för mig och det var
Persika Den var ÄCKLIG får betyg 1

Till lunch åt(eller ja, drack) jag en
kycklingsoppa som var väldigt god får betyg 9

Till kvällsmat drack jag
blåbär Den var inte så god jag har smakat den innan o tyckte då att den var ok men nu var de knappt att jag fick i mig den. så den får betyg 4

Det är bra att man får byta soppor hos xtra v. som tex nu har jag ju prövat persika men har 3 påsar kvar av den men då är de ju bara till att byta dem mot kycklingsmak eller nått annat som är ok.

Jag var o handla igår, men oj vad allt luktar gott och starkt, när jag tex gick förbi frukten eller nybakat bröd eller ja allt var lockande. Men jag ska klara detta! Min plan är att jag ska dricka sopporna i 4 veckor och sen då gå över till s.k. halvfart då man bara byter ut ett eller två mål per dag mot soppa o de andra målen äter man vanlig mat. Egentligen vill jag dricka sopporna längre tid men jag har nog inte råd med det.

Oj de här inlägget handlade visst mkt om xtra vaganza, kanske för att (nästan) hela min värld kretsar kring det just nu.

Nu ska jag gå o göra mig lite te och gosa med katten.

Skriver snart igen

//H-M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Viktbloggarna Viktbloggarna